Les 1.568 sol·licituds de preinscripció en els cursos dels graus impartits al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València han cobert més que de sobres les 296 places disponibles. Així, 1.272 estudiants s’han quedat en llista d’espera una vegada tancat el període per a presentar les sol·licituds.

Segons les dades facilitades des del campus, tots quatre graus han completat amb escreix les places disponibles tot i haver-ne 73 més per al curs 2019-2020. El grau d’Administració i Direcció d’Empreses té ara 80 places que en són 20 més que en el curs anterior. Infermeria ha passat de 60 a 90; Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, n’ofereix 65 en compte de 51 que en tenia; i el grau d’Educació Infantil en té ara 61, 9 més que el curs passat.

El grau d’Educació Infantil ha estat el més sol·licitat, amb 570 persones en llista d’espera. Quant a la nota de tall, la més elevada és la d’Infermeria, amb un 10’61 per a accedir-hi.

En relació a aquestes dades, el batle d’Ontinyent i president de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, ha destacat que ‘ratifiquen que l’aposta feta per a oferir les titulacions amb les quals comptem fou tot un encert’, i ha subratllat el valor ‘del treball conjunt fet des de l’Ajuntament, la Universitat i Caixa Ontinyent per donar un important impuls al campus durant els últims anys, tant en titulacions com en infraestructures i oferta complementària, el que ens ha convertit en un referent universitari a les Comarques Centrals.’