Els clients de Caixa Ontinyent poden disposar des d’aquest dimecres del sistema de pagament Apple Pay, que permet de pagar amb iPhone, Apple Watch, iPad i Mac en vincular-lo amb les targetes de crèdit i dèbit de l’usuari.

El sistema permet de pagar en botigues, aplicacions i llocs web una vegada afegides targetes VISA o Mastercard a la Cartera Apple amb seguretat i privacitat en les transaccions. El número de les targetes no s’emmagatzema ni en el dispositiu des del qual es fa el pagament ni en els servidors d’Apple, sinó que s’assigna un número de compte de dispositiu únic, que es xifra i s’emmagatzema de forma segura en l’element segur del seu dispositiu, tal com han detallat des de l’entitat d’estalvi. A més, cada transacció està autoritzada amb un codi de seguretat únic i dinàmic.

La possibilitat de fer servir aquest sistema s’afig a les darreres actuacions que Caixa Ontinyent ha emprés per ‘millorar els serveis bancaris digitals per als seus clients, un servei que la situa en l’avantguarda dels sistemes de pagament per mòbil, un objectiu que s’emmarca en la línia d’actuació de l’entitat’, han afirmat des de la caixa.