Dènou restaurants es disputen el 12è Concurs Gastronòmic de Carn de Caça i de Bolets Vila de Bocairent

VilaWeb
Redacció
22.11.2019 - 18:17
Actualització: 22.11.2019 - 19:17

Bocairent celebra aquest dilluns 25 de novembre a l’Hotel Ferrero el 12é Concurs Gastronòmic de Carn de Caça i de Bolets Vila de Bocairent, amb la participació de 19 restaurants valencians.

El concurs té dues modalitats: un plat lliure elaborat amb carn de caça i de bolets, en què es puntua la degustació i la presentació; i un plat obligatori de borreta on es puntua la degustació, i que ha d’incloure bacallà, ceba, alls secs, tomaca triturada, bajoca roja o nyora, espinacs, ou, creïlles, sal i oli.

En total es repartiran 1.800 euros en premis. Un primer premi a cada modalitat de 600 euros per a cadascuna patrocinat pel patronat de turisme València Turisme; un segon premi de 300 euros patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent; i un tercer premi amb un lot de productes de restauració aportat per Durplastics.

En aquesta edició, el jurat el formaran Anna Francés com a presidenta, del restaurant La Piràmide de Banyeres de Mariola; Juan A. Calabuig, president de l’Associació de Periodistes de Turisme; Joaquín Piedra, representant de l’Associació d’Hostaleria i de Turisme de Bocairent; i Antonio Crespo, director del CdT d’Alacant. També hi seran Denisa Cristian, Aurora Torres i Rosalia Torres, membres de l’Associació Professional de Cuineres i Cuiners de la Comunitat Valenciana; Roberto Pérez, del restaurant Sant Blai-Hotel Ferrero de Bocairent; i el secretari de l’Ajuntament de Bocairent, Víctor Sanz, com a secretari del jurat.

Convocat per l’Ajuntament de Bocairent, el concurs està patrocinat pel patronat de Turisme València Turisme, l’Agència Valenciana de Turisme i Durplastics, i organitzat per l’Associació d’Hostaleria i de Turisme de Bocairent, el restaurant el Cancell, l’Hotel l’Estació, Casa Rosa, el Bar Sifó, i el Saló de Banquets la Serratella.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any