La Colla de Campaners d’Ontinyent ha organitzat visites nocturnes guiades i matins de portes obertes a l’església de l’Assumpció de Santa Maria per a aquest agost.

Les visites nocturnes seran el dimarts 20 i el dimecres 21, totes dues a les 22.00, des de la porta lateral del Bon Pastor, amb el mateix procediment de les habituals dels diumenges, però amb la característica que són de nit. Per a participar-hi no cal inscripció prèvia.

Quant als matins de portes obertes, els únics dies de l’any en què es podran visitar la cripta i part del subsòl del temple, seran diumenge 25 i dilluns 26. Les visites començaran a les 10.30 i a les 13.00, i es recorrerà l’església de l’Assumpció de Santa Maria, des de la porta principal, seguint un camí marcat, lliure en temps, visitant cinc punts d’interès amb panells explicatius i amb informacions que facilitaran els membres de l’associació. La ruta acabarà per la porta lateral del Bon Pastor passant pel campanar i la cripta.

La Colla de Campaners d’Ontinyent té la col·laboració de la parròquia de l’Assumpció de Santa Maria i de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent en l’organització de les visites.