La presidenta del Partit Popular valencià, Isabel Bonig, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit treballa en una nova Llei d’emprenedors i autònoms per potenciar un sector ‘fonamental’ que segons assegura ‘porta dos anys oblidat’ pel Consell. Bonig s’ha reunit a Ontinyent amb empresaris de COEVAL i batles i regidors del partit de la Vall d’Albaida.

En la visita, Bonig ha manifestat que ‘hi ha dues qüestions en matèria d’infraestructures fonamentals per a la comarca com és la línia Xàtiva-Alcoi i l’autovia entre Terrateig-l’Olleria que han d’eixir endavant’. La presidenta del PP ha reclamat més inversions, pendents encara de quan els populars governaven el Consell, com ara el nou Palau de Justícia d’Ontinyent, la nova escola d’Idiomes o inversions en polígons industrials.

Isabel Bonig ha afirmat que el seu partit manté una ronda de contactes amb diferents organitzacions empresarials per a conèixer les seues necessitats i transmetre’ls ‘l’avanç del programa polític de cara a 2019’, i ha assenyalat que el PP també contemplarà en el seu programa la baixada d’impostos amb l’eliminació d’impostos com el de Patrimoni i Successions i la bonificació en l’Impost de Transmissions.