El batle de València, Joan Ribó, participarà aquest dissabte 20 de maig en un debat organitzat a Benigànim per Compromís amb què la coalició celebra els 2 anys que forma part de l’ajuntament.

Joan Sanchis, regidor de Compromís a Benigànim

Compromís per Benigànim es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals de 2015, en les quals va aconseguir un regidor. Amb motiu de l’arribada a la meitat de la legislatura, la formació ha organitzat un acte per a celebrar la presència en el consistori, consistent en un debat públic en el qual hi intervindrà el regidor local electe, Joan Sanchis, qui farà un balanç de l’acció política realitzada en aquest temps.

En el debat hi intervindran també la responsable d’Organització de Compromís i Coordinadora Nacional del Bloc, l’olleriana Àgueda Micó, i el tancarà el batle de València, Joan Ribó, el qual explicarà la seua experiència a l’ajuntament de la ciutat. L’acte es farà a la plaça Major, a les 20.00.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]