La Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha licitat les obres per a la reparació d’un immoble a Ontinyent que es destinarà a dones víctimes de violència de gènere.

En total, la conselleria en repararà set, propietat de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl o adscrits a aquesta entitat. A més del d’Ontinyent, se’n remodelaran quatre a València, un a Alfafar i un altre a Dénia.

El pressupost de licitació per a la contractació de les obres és de 202.395 euros, amb un termini d’execució de dos mesos a partir de l’adjudicació.

Per a 2019, l’entitat té habilitada la partida pressupostària ‘Inversió habitatge per a dones víctimes de violència de gènere’, per la qual cosa preveu d’incrementar enguany el nombre d’habitatges destinat a aquesta finalitat.

El departament que dirigeix el vice-president segon, Rubén Martínez Dalmau, estudia mesures en matèria d’habitatge per a ‘prioritzar les dones que són víctimes de violència de gènere quan necessiten una solució urgent per a disposar d’habitatge’, mitjançant ajudes i ‘màximes facilitats’ perquè tinguen accés a ‘un habitatge digne en els moments més difícils de la seua vida.’