La Guàrdia Civil ha descartat que fóra una crema de rostolls l’origen de l’incendi que divendres va causar la mort de dues xiquetes de bolquers a Ontinyent. Aquesta hipòtesi s’havia estat valorant com a molt probable pel cos armat, però ara l’ha descartada i torna a fixar-se en la possibilitat que unes espurnes que haurien saltat de la xumenera provocaren el foc, segons ha informat a la Guàrdia Civil.

La família ha agraït en un comunicat les ‘enormes’ mostres de solidaritat de tota la ciutat després del tràgic succés. ’Agraïm el treball de l’Ajuntament d’Ontinyent, els bombers, les forces i cossos de seguretat i efectius sanitaris, que ens van atendre des del primer moment, i volem agrair especialment les mostres d’estima de tota la ciutadania en general que s’ha bolcat amb nosaltres de manera altruista davant la desgràcia que hem patit i ens fan arribar no només la seua estima, sinó també tota mena d’ajuda material’.

Els familiars de les xiquetes han assegurat que tenen les necessitats ateses pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, que els cedirà un habitatge i que ha posat a la seua disposició els objectes i l’ajuda necessària. ‘És per això que no cal que se’ns faça arribar roba, mantes ni aliments, ja que tenim cobertes les nostres necessitats bàsiques’, han apuntat després que en les xarxes socials hagen aparegut peticions per a recollir-ne.

‘La nostra gratitud i reconeixement a totes les persones i entitats que d’una manera o altra ens han ajudat davant la major adversitat de les nostres vides. La vostra estima ens anima a seguir endavant’.