Aquesta setmana s’ha presentat el projecte de millora de les instal·lacions de l’IES Pou Clar d’Ontinyent inclòs en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, que hi destinarà 236.000 euros.

Les accions previstes inclouen la reparació de fissures existents a l’edifici de Formació Professional i el reforç amb 5 pilars metàl·lics del mur-voladís del trinquet, al que afegiran un tancament nou amb malla d’acer. També s’instal·laran radiadors de més potència tèrmica, i es renovaran les canonades d’impulsió i retorn i altres elements del circuit de calefacció. A més, es substituiran elements de distribució d’aire als tallers de pràctiques, les rampes de regulació de gas a una de les calderes i s’instal·larà vàlvules termostàtiques i sistemes nous de controls en alguns radiadors per a millorar l’aïllament tèrmic.

Quant a l’enllumenat, es crearan dos circuits independents de l’entrada d’accés i el porxo exterior de l’edifici; i es substituiran els tubs fluorescents de les lluminàries dels corredors per tubs amb tecnologia LED.