M. Pilar Silvestre Vañó, mestra ontinyentina que treballa actualment a Llombai després d’haver exercit uns anys a Eivissa, és una de les docents nominades als premis Educa Abanca, organitzats per la plataforma virtual mundoeduca.org. En el seu cas, opta al premi a Millor Docent d’Educació Infantil.

Els premis Educa Abanca, convocats enguany per primera vegada, tenen com a finalitat reconéixer el treball dels ‘grans docents que viuen i gaudeixen de la seua faena, eduquen els seus alumnes per a la vida s’involucren al màxim en tot el procés educatiu, tant dins com fora de l’aula’.

El 30 de novembre es publicarà els noms dels 10 finalistes seleccionats entre els 372 nominats (dels prop de 1.300 propostes), i el 5 de desembre s’obrirà la votació popular no vinculant ni puntuable dels 10 finalistes. La publicació de les puntuacions dels finalistes de cada categoria i premiats serà el 10 de gener, i els premis es lluraran el 23 de febrer, consistents en un diploma commemoratiu i 1.000 euros.

Com ja havíem informat, en la categoria Millor Docent de Formació Professional hi ha nominat Juan Torres Mancheño, professor a l’IES l’Estació d’Ontinyent.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]