A partir d’aquest dilluns 1 d’abril poden fer-se ja les inscripcions en les colònies musicals Folksona 2019 d’Agullent, que seran del 7 al 13 de juliol. L’1 de març s’havia obert el període per a inscriure alumnes que ja ja havien assistit en alguna edició anterior. Els interessats han d’enviar un correu a folksona@gmail.com.

L’edició d’enguany seguirà amb el contingut de l’any passat, amb el títol Les músiques del nord i del sud. El repertori a estudiar es basarà en les melodies mediterrànies arribades amb els corrents migratoris provinents del sud de la península (seguidilles, fandango, jota, malaguenya, etc.); i en músiques del nord originàries d’Europa, amb ritmes i instruments de més prestacions, que també uneixen música i dansa, i que solen identificar-se amb masurques, polques, valsos, havaneres i més.

A més dels cursos i tallers destinats a joves de 8 a 15 anys que sàpiguen tocar algun instrument musical, els alumnes participaran en més activitats, sempre relacionades amb el món de la tradició musical, que serveixen també per compartir les experiències amb la població.