Ontinyent disposarà d’una seu dels col·legis oficials de Treball Social valencians, un espai que servirà com a lloc d’encontre per a uns 70 professionals d’aquest àmbit que exerceixen l’activitat en institucions públiques, organitzacions no governamentals o en empreses del tercer sector a les comarques pròximes a la Vall d’Albaida.

Segons la informació facilitada des del consistori, l’Ajuntament cedirà un espai de titularitat pública per a aquest menester. A més, a la ciutat es faran accions formatives, de reciclatge professional, assessorament o supervisió de casos.

Per parlar-ne, la presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de València, Elena Puig, va reunir-se la setmana passada a Ontinyent amb el batle, Jorge Rodríguez; la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia; i el coordinador de Serveis Socials Municipals, Miguel Colorado.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]