L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el període de sol·licituds d’ajudes a la participació empresarials en fires, missions comercials i catàlegs, que poden demanar-se durant aquest mes de setembre.

Enguany es destinaran a aquests ajuts 60.000 euros, que es distribuiran per concurrència competitiva i no per ordre de presentació com fins ara. L’any passat, el pressupost inicial era de 30.000 euros que es van ampliar a 51.000.

En el cas de les ajudes a la participació en fires, la subvenció podrà arribar al 75% dels costos subvencionables (fins ara era d’un màxim del 50%). Es podran sol·licitar ajudes per a la participació en un màxim de 3 actuacions (fires o missions comercials), i l’import màxim de l’ajut no superarà els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de les actuacions sol·licitades.

Quant als catàlegs, l’import màxim de la subvenció s’amplia del 50 al 75% dels costos subvencionables, amb un import màxim que no superarà els 3.000 euros per beneficiari.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb