Les associacions de comerç d’Ontinyent, l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional de la Vall d’Albaida i l’ajuntament de la ciutat col·laboren en la creació d’una xarxa de comerços adaptats, que tindrà el lema ‘Comerç per a tots i totes’.

Els comerços interessats a formar-ne part ho han de comunicar a l’ajuntament, que comprovarà si els establiments compleixen els requisits d’accessibilitat exigits. En cas afirmatiu, se’ls facilitarà un distintiu que els identificarà com a membres d’aquesta xarxa i certificarà l’adaptació dels locals per a ús de persones amb diversitat funcional.

La iniciativa busca facilitar la identificació d’aquests comerços i serveis, i també impulsar la conscienciació de la necessitat d’adaptar els locals ‘perquè tothom hi puga accedir per igual’, segons ha explicat Reme Tortosa, presidenta de l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional.

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha fet una crida als comerços que siguen accessibles a adherir-se a la campanya.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]