Ja fa més de vint anys del naixement de VilaWeb, un diari pioner i que ha mantingut al llarg del temps la capacitat d’innovació i de lideratge. De manera constant, ha sabut renovar continguts i capacitats, i ésser el primer mitjà a introduir tota mena de funcions com són la informació local, els serveis de proximitat, la televisió a la carta i la mobilitat.

VilaWeb és present a la Vall d’Albaida des de 1996, amb VilaWeb Ontinyent, una de les primeres edicions locals creades per a aconseguir la proximitat amb el públic lector. Vam ser, així, el primer periòdic digital de la comarca.

Tot plegat, a més, amb una repercussió tant en xifres d’audiència com en reconeixement públic. VilaWeb és l’únic mitjà digital que ha rebut premis tan prestigiosos com el Nacional de Periodisme i el Ciutat de Barcelona de premsa, dos guardons que posen en relleu l’aposta pel periodisme de qualitat, el rigor informatiu i la innovació periodística que han marcat el recorregut de VilaWeb tots aquests anys.

Avantatges de la publicitat a internet

Combina la creació d’imatge de marca amb la interactivitat entre l’anunciant i el consumidor.

Permet l’activació de campanyes de gran cobertura i ressò amb una inversió més competitiva que la dels mitjans tradicionals (premsa en paper, televisió, ràdio).

Facilita l’accés a una audiència perfectament identificada (socialment, culturalment i econòmicament).

Amb un sol clic, genera trànsit i augmenta les visites a la web de l’anunciant.

Per què a VilaWeb

VilaWeb i els seus canals segmentats ofereixen solucions d’alt impacte per a campanyes de màrqueting que tenen per objectiu donar a conèixer un producte o un servei, o bé a les que tenen per objectiu reforçar i crear marca.

Igualment, VilaWeb ofereix solucions als clients que requereixen accions especials més enllà dels formats i campanyes estàndard.

A la Vall d’Albaida

Captura de pantalla 2016-01-01 a les 1.52.29VilaWeb Ontinyent és el primer mitjà de comunicació digital implantat a la comarca i d’àmbit comarcal. Des de 1996 oferim informació diària, i des d’aquell moment no hem deixat d’actualitzar el nostre diari per estar sempre al dia amb les possibilitats que la tècnica ha posat a l’abast dels mitjans per Internet.

En aquest sentit, per exemple, vam ser els primers a incloure àudio a les nostres notícies, i també el vídeo. Aquesta capacitat d’adaptació i de previsió fa del nostre periòdic una referència indiscutible a la comarca.

VilaWeb Ontinyent és una plataforma immillorable per poder distribuir i difondre les informacions i campanyes, o promocionar els vostres productes. És per això que ens posem a la vostra disposició per a estudiar la possibilitat de treballar en campanyes puntuals o de fons com a mitjà on inserir la publicitat.

ontinyent@vilaweb.cat