Un estudi sobre la pervivència de Caixa Ontinyent, premi Renau Piqueras de la FUVA

  • Obra de Fernanda Gordon i Maria Iborra

VilaWeb
Redacció
19.01.2016 - 16:24
Actualització: 19.01.2016 - 17:24

Fernanda Gordon i Maria Iborra són les autores del treball ‘La supervivencia de Caixa Ontinyent: ajuste entre Cultura Corporativa y Estrategia como fuente de ventaja competitiva’, guanyador de l’onzé Premi d’Investigació Econòmica Renau Piqueras, convocat per la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida.

L’estudi ‘permet valorar quantitativament un valor soft, com la cultura d’empresa, i els avantatges competitius que ha aportat a Caixa Ontinyent’, segons han explicat des de la fundació, des d’on han informat també que el premi, dotat amb 5.000 euros, el va atorgar el 15 de desembre passat el jurat format per Álvaro Cuervo, catedràtic de la Complutense, i Vicente Salas, catedràtic de la Universitat de Saragossa, tots dos premis Jaume I d’economia; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler; i el Director General de Caixa Ontinyent, Vicent Penadés. Marina Menguzzato, catedràtica d’Organització d’Empresa de la Universitat de València i vídua de Juan J. Renau Piqueras presidí el jurat.

La investigació premiada és una ampliació del treball de màster en Estratègia d’Empresa de Fernanda Gordon, de qui la professora Maria Iborra n’era tutora. Gordon, llicenciada al Campus d’Ontinyent, ressalta que  ‘les decisions preses d’acord amb la prudència, l’arrelament i la millora social que defineixen la història de Caixa Ontinyent han permés la seua supervivència en la crisi econòmica’, i destaca l’obra social com un valor afegit davant la competència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any