La cantant Clara Aranda actuarà en el primer Festival Solidari (Fotografia: denia.es)

A les 18.30 d’aquest dissabte 4 de gener començarà al Pavelló Municipal Jose Antonio Canet Navarro de Llutxent el primer Festival Solidari que organitza el col·lectiu cultural Assumim Llutxent a benefici de refugiats i migrants.

L’acte, que pretén també conscienciar els ciutadans sobre la tragèdia que viu tanta gent que ha de fugir de casa i sobre el creixement de l’extrema dreta, el conduiran Joan Llopis i Empar Oltra, i s’ha convidat els assistents a aportar joguets, material escolar, roba i aliments que València Acull s’encarregarà de repartir entre gent necessitada.

En el festival actuaran la cantant de Llutxent Clara Aranda, Batukatà de Llutxent, i la Muixeranga de la Vall d’Albaida, que a més de l’actuació oferirà un taller de muixeranga per a totes les edats. També hi ha programades les intervencions de l’activista Sara Bendaoud Bekhelifa sobre islamofòbia; de Pepica La Martina, una veïna del poble que parlarà de la seua experiència com a emigrant; i Vivian Nhit, membre de València Acull.