Les negociacions que el PSPV-PSOE i Compromís de Castelló de Rugat mantenien per a la formació d’un govern local que permetera disposar d’una majoria absoluta en el ple, han quedat suspeses unilateralment per aquesta darrera força.

La decisió l’ha aprovada Compromís en una assemblea local, després de demanar explicacions als socialistes sobre ‘qüestions que considerem més greus i que mereixen com a mínim una explicació’, segons han explicat en un comunicat. La coalició assegura que arran d’algunes informacions periodístiques sobre l’ús sense llicència que hauria fet el batle, Antonio Esquinas, d’espais del poliesportiu municipal per a la seua boda (extrem que Esquinas va desmentir), han mirat d’aclarir el cas i han trobat ‘més possibles irregularitats’ que no han detallat i de les quals han demanat explicacions a l’equip de govern, ‘però a hores d’ara no n’hem tingut resposta’.

L’assemblea va acordar per unanimitat de suspendre les negociacions mentre no s’aclarisquen aquestes ‘irregularitats’ de manera convincent.