Continua la recerca de l’home de 75 anys de Xàtiva desaparegut des de la vespra de Nadal. El dispositiu de més de 400 persones, entre voluntaris i forces de seguretat, amb el suport d’un helicòpter de la Generalitat, no l’ha pogut trobar tampoc aquest dissabte.

Diumenge tornarà a posar-se en marxa la recerca. A les vuit del matí s’ha convocat els voluntaris, a la plaça del Raval de la capital de la Costera, per a reprendre-la.

Francisco Sanfélix Cabanes, que pateix alzheimer, fa 1,70 d’alçada, pesa 75 quilos de pes, té cabell canós i és de complexió atlètica. En el moment de la desaparició duia uns pantalons vaquers, una jaqueta verda i esportives.

Els responsables de la recerca han demanat la col·laboració dels veïns de la ciutat i de localitats veïnes, com l’Olleria, en el terme de la qual ja l’estan buscant. Qualsevol possible informació relacionada amb aquest home, s’ha de fer arribar a Emergències (112), Guàrdia Civil (062), policia espanyola (091) o Policia Local de Xàtiva (962049899).