La Diputació ajuda els ajuntaments a premiar l’ús del valencià al comerç local

  • Ha convocat subvencions per a finançar premis locals

VilaWeb

Redacció / EP

15.02.2022 - 15:38
Actualització: 15.02.2022 - 16:38

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha convocat ajudes (bases completes) per a la creació dels premis a l’ús del valencià en el comerç local.

‘Endavant, l’atenem en valencià!’ és la tercera convocatòria a aquest efecte, amb objectiu de fer valdre i guardonar l’ús del valencià als establiments comercials. En total són 34 ajudes per a la concessió de premis a l’ús del valencià en el comerç local, que seran subvencionades al 80%, i amb un màxim de 3.200 euros.

Els ajuntaments sol·licitants podran organitzar els premis d’acord amb la realitat socioeconòmica local, però hauran de considerar, com a mínim, una d’aquestes modalitats: premi al comerç local per l’ús del valencià en la retolació i en el material imprés (factures, albarans, bosses, dissenys…); o bé com a premi al comerç local per l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies (pàgines web, xarxes socials, programari de gestió, adaptació en noves tecnologies…).

El termini de sol·licitud de la subvenció acaba el 7 de març vinent.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem