18.12.2015 - 16:18
|
Actualització: 18.12.2015 - 17:18
Des que l’any 2000 es va recuperar la interpretació del Cant de la Sibil·la, l’església de Santa Maria d’Ontinyent l’ha acollida cada 22 de desembre. Enguany no serà una excepció i el temple en serà de nou escenari, dimarts vinent a les 20.30, organitzada pel grup de música antiga Menestrils, el Grup de Danses i la Colla de Campaners.
Com és habitual també els últims anys, a més del cant profètic medieval s’hi representarà la Dansa de la Mort i la Marxa Processional, amb la col·laboració del Nou Orfeó, l’Agrupació Coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit, l’Agrupació Musical d’Ontinyent i el grup El Regall. Consol Rico i Cecília Blanquer són les veus de la Sibil·la, i Laura Valls posa la veu solista a la Dansa de la Mort, amb Cristina Mollà com a organista. Francesc Tortosa és el director musical de la reprersentació, i Patricio Ferrero n’ha fet el cartell anunciador.
Com és habitual també els últims anys, a més del cant profètic medieval s’hi representarà la Dansa de la Mort i la Marxa Processional, amb la col·laboració del Nou Orfeó, l’Agrupació Coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit, l’Agrupació Musical d’Ontinyent i el grup El Regall. Consol Rico i Cecília Blanquer són les veus de la Sibil·la, i Laura Valls posa la veu solista a la Dansa de la Mort, amb Cristina Mollà com a organista. La direcció musical és de Francesc Tortosa, i el cartell l’ha fet Patricio Ferrero.
Esperant la consideració de Bé Immaterial de Rellevància Local
El mes de febrer passat, l’Ajuntament d’Ontinyent va informar de la decisió de la Conselleria de Cultura d’atorgar a la representació del Cant de la Sibil·la d’Ontinyent la consideració de Bé Immaterial de Rellevància Local. L’administració n’hauria avançat verbalment la voluntat de fer-ho, després de la sol·licitud aprovada per unanimitat en el ple municipal de juliol de 2014, però a hores d’ara encara no s’ha fet la inscripció en l’inventari de la Generalitat.
Vídeo: Dansa de la Mort