29.03.2016 - 16:24
|
Actualització: 29.03.2016 - 18:24
L’Associació d’Hostalers de l’Olleria, amb la col·laboració de l’ajuntament, ha organitzat un any més el Concurs d’Arròs al Forn (bases en pdf), que enguany se celebrarà diumenge 17 d’abril. Les inscripcions per participar-hi poden fer-se fins dimecres 13 d’abril a l’ajuntament.
Les cassoles que entren a concursar hauran de dur, com a mínim, arròs, oli d’oliva, costella de porc, pota i ventre, cansalada, cuixa de conill o de pollastre, costella de vedella, costella de porc, pilotes, botifarra de carn i de ceba, cigrons, i dos ingredients més de lliure elecció. Les cassoles concursants seran per a quatre comensals o més.
Al carrer d’Ausiàs March es situaran les taules on es menjaran les cassoles, participants en el concurs o no, i on el jurat valorarà les que es presenten als tres premis amb què està dotat. El jurat valorarà la presentació, el punt d’arròs i el punt de sabor, i podrà desqualificar els arrossos elaborats per professionals de la cuina.
A banda dels concursants, qui vulga hi podrà acudir amb les seues cassoles. Per a fer-ho, cal inscriure’s a les oficines municipals o al Centre d’Informació Juvenil i pagar dos euros per persona. L’organització posarà taules, cadires i la beguda.