La Vice-presidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha adjudicat les obres de reparació d’un habitatge a Ontinyent que es destinarà a dones víctimes de violència de gènere.

L’adjudicació de l’immoble s’inclou en un grup de sis més: quatre a València, un a Alfafar i un altre a Dénia.

La contractació total de les obres és de 202.395 euros, i el termini d’execució de dos mesos. L’entitat té habilitada una partida pressupostària per a ‘Inversió habitatge per a dones víctimes habitatges’, per això enguany s’espera incrementar el nombre d’habitatges destinat a aquest fi, ha informat la Generalitat en un comunicat.

El departament que dirigeix el vice-president segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez *Dalmau, estudia mesures en matèria d’habitatge per a ‘donar prioritat a les dones víctimes de violència de gènere quan necessiten una solució habitacional urgent’ i treballa per a oferir les ‘màximes facilitats perquè aquestes persones tinguen accés a un habitatge digne en els moments més difícils de la seua vida’, afegeix el comunicat.