21.03.2019 - 16:29
|
Actualització: 21.03.2019 - 17:29
La nova manera de descobrir atractius de la comarca que proposa la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, i que comença aquest mateix cap de setmana, té com a eix principal l’oferta d’experiències basades en l’elaboració dels productes tradicionals.
El departament de Turisme, en col·laboració de diverses empreses, ha organitzat vuit rutes entre març i juny, la primera de les quals serà aquest mateix dissabte i que donarà a conéixer el maridatge dels formatges i dels olis produïts per l’Heretat de Pere i la Cooperativa Comarcal Vall d’Albaida de Quatretonda. Diumenge serà la segona, amb el nom de ‘L’entorn com a Musa. Artificis de la tradició a la Vall d’Albaida’, que farà una visita al Museu de les Artesanies d’Atzeneta d’Albaida i oferirà el tast d’oli ‘Els sentits de l’Ombria del Benicadell’ a càrrec del Celler l’Arc de Beniatjar.
Les altres rutes s’han batejat ‘La indústria per al territori i el territori per a la indústria’, ‘De la vinya a la copa i de l’enologia a l’ampeleologia’ i ‘Budells amb cor. Coneixent l’embotit d’Ontinyent’, en el mes d’abril. A maig arribarà ‘Arrop, xocolate i licors. Una dolça història’, i a juny tocarà ‘Maridatge dels sentits: contemplar, acariciar i assaborir’ i ‘Herbes i merines: a la calor de la tradició a Bocairent’.
El preu de cada ruta serà de 5 euros. i les inscripcions s’han de fer a l’enllaç https://goo.gl/D66dhZ o a través del codi QR dels la cartells.