Prop de 20.000 persones van assistir al Centre Cultural Caixa Ontinyent durant el 2017, on s’hi van realitzar 188 activitats amb la participació de 113 col·lectius diferents, unes dades que confirmen ‘el dinamisme del centre en aquests set anys en funcionament’, tal com han informat des de l’entitat d’estalvi.

Al llarg de l’any, el centre ha acollit 10 exposicions, 39 conferències, 31 concerts, 9 activitats formatives, 10 projeccions, i 89 esdeveniments més entre reunions diverses i activitats internes de la pròpia caixa, segons el comunicat emés.

Per a enguany es preveu de mantenir la quantitat i varietat en l’activitat. Així, entre les activitats previstes més immediates es troba la conferència ‘La Física en pantalons texans’ del programa Unisocietat (18 de gener) i el cap de setmana de ‘Meditació i Salut’ organitzat pel Centre d’Estudis de Budisme Tibetà a Ontinyent (del 26 al 28 de gener).

També, les jornades de l’Escola de Pares organitzades per l’Associació per a l’Educació i la Inclusió de Persones amb l’espectre autista, INCLOU-TEA (de gener a juny), i l’exposició ‘Històries de Baaneere’ de Xavi Ferragut (del 2 al 25 de febrer).