03.04.2018 - 15:45
|
Actualització: 03.04.2018 - 17:45
El popular Concurs d’Arròs al Forn de l’Olleria arriba enguany a la desena edició, i obri el termini d’inscripcions aquest mateix dimecres 4 fins dilluns 30 d’abril. La festa gastronòmica se celebrarà diumenge 6 de maig, també al carrer d’Ausiàs March on ve fent-se els darrers anys. També com en anys anteriors, és possible d’acudir a la cita amb les cassoles pròpies sense presentar-les a concurs.
Les inscripcions, també per a qui no vuga competir, s’han de fer a l’AODL, i tenen un preu de 2 euros per persona participant de més de 10 anys no paguen. Es menors d’aquesta edat, però, cal inscriure’ls igualment per tal de poder comptabilitzar el total d’assistents.
Les cassoles presentades a concurs han de ser com a mínim per a quatre comensals, guisades almenys amb els següents ingredients: arròs, oli d’oliva, pota i ventre, costella de porc, cansalada, cuixa de conill o pollastre, costella de vedella, pilotes, botifarra de carn i ceba i cigrons, més dos ingredients de lliure elecció.
El jurat el formaran representants d’associacions locals, festes i persones vinculades amb la cuina o amb la cultura, i s’encarregaran de valorar el punt d’arròs i el sabor de les cassoles.