18.03.2017 - 19:34
|
Actualització: 18.03.2017 - 20:34
Diumenge 2 d’abril és la data elegida per a celebrar la novena edició del popular concurs d’arròs al forn de l’Olleria, el termini d’inscripció en el qual acabarà dimarts 28 de març vinent. El preu per persona és de 2 euros (a excepció de menors de 10 anys).
Com en ocasions anteriors, les cassoles que vulguen participar en el concurs s’han de guisar necessàriament, a més de l’arròs, amb oli d’oliva, pota i ventre, costella de porc, cansalada, cuixa de conill o de pollastre, costella de vedella, pilotes, botifarra de ceba i de carn i cigrons, i dos ingredients més a lliure elecció si es vol. El jurat, format per representants d’associacions locals, festeres i culturals, en valorarà la presentació, el punt d’arròs i el sabor.
La festa gastronòmica es desenvoluparà al carrer d’Ausiàs March, on s’hi degustaran les cassoles participants en el concurs i també aquelles que s’hi vulguen dur encara que no entren a concursar, però que caldrà inscriure igualment. L’organització, que corre a càrrec de l’Associació d’Hostalers de l’Olleria i l’ajuntament, aportarà taules, cadires, beguda i la picadeta.