Oberta l’admissió al curs d’especialització en Ciberseguretat d’FP que impartirà l’IES Jaume I d’Ontinyent

  • El termini acaba el 16 de juliol i el 27 es publicaran les llistes provisionals d'admesos

VilaWeb
Redacció/EFE
08.07.2021 - 17:40
Actualització: 08.07.2021 - 19:40

La Conselleria d’Educació ha obert el període d’admissió i matrícula en els cursos d’especialització d’FP en sectors econòmics emergents que s’oferiran el curs 2021-2022 en 32 centres educatius públics.

Un d’aquests cursos s’impartirà a l’IES Jaume I d’Ontinyent. Serà el d’especialització en Ciberseguretat en entorns de les tecnologies d’operació, dissenyat per a afavorir tant la digitalització com la seguretat a les instal·lacions industrials automatitzades.

Els cursos d’especialització estan dirigits a titulats en FP de grau superior o mitjà que, amb una duració d’entre 600 i 720 hores, imparteixen formació d’avantguarda en àmbits emergents de l’economia. Les titulacions s’ofereixen en grups reduïts, d’entre 11 i 20 alumnes.

Es pot accedir al període d’admissió, i que finalitza el divendres 16 de juliol a les 23.59, en aquesta pàgina de la Conselleria d’Educació, que publicarà el 27 de juliol vinenr les llistes provisionals d’alumnes admesos, exclosos i en llista d’espera.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem