L'espectacle 'Flota...Dos' obrirà el festival el 21 de desembre a l'aparcament de l'avinguda de Sant Francesc

La setmana que ve començarà el 7è Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, amb espectacles gratuïts a l’avinguda de Sant Francesc i les places de la Concepció, la Coronació, Sant Domingo, Mestre Ferrero, Poeta Vicent Andrés Estellés i Pere IV. A més, hi haurà dues funcions al Teatre Echegaray, les úniques de pagament.

La programació començarà el 21 de desembre, a l’aparcament de l’avinguda de Sant Francesc, amb ‘Flota…Dos’ de la Cia, David Moreno i Cristina Calleja, a les 19.30. Fins al 2 de gener, hi haurà espectacles per a totes les edats, amb ‘Miss Umbrel·la’ i ‘Tri-Circ’, de la companyia Cirquet Confetti; ‘Emportats’, a càrrec de La Trócola, guanyador del Premi FETEN 2018 al millor espectacle de carrer nocturn; ‘Collage’, de la companyia Bot Projecte; i ‘Set Up’ del grup Els Barlou. També hi ha anunciades les actuacions de la companyia Nelle Flogie amb ‘Imaginaria’; i d’Atirofijo amb ‘S’Ombra’.

Els espectacles que s’ha programat al Teatre Echegaray són ‘El Trencanous’, que interpretarà la Jove Companyia Masters Ballet; i ‘Paradís Pintat’, de la Companyia Pepa Plana guanyador del premi Zircolina 2017.

En la presentació de la programació, la regidora Sayo Gandia ha destacat del cartell del festival la presència de la model ontinyentina Lucía Pons, maquillada i fotografiada per professionals locals.