Quatre ponències sobre igualtat i apoderament de les dones formen la 1a Escola Feminista d’Ontinyent

  • Hi participen la filòsofa Ana de Miguel, les comunicadores Towanda Rebels, la professora Elena Simón i l'escriptora Maria Simon

VilaWeb

Redacció

07.10.2020 - 16:52
Actualització: 07.10.2020 - 18:52

La filosofa Ana de Miguel, les comunicadores Towanda Rebels, la professora Elena Simón i l’escriptora Maria Simon intervindran en la 1a Escola Feminista organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, i que entre el 14 d’octubre i el 18 de novembre oferirà ponències per la igualtat i apoderament de les dones.

La regidora d’Igualtat i Govern Obert, Natàlia Enguix, ha expressat el compromís de l’Ajuntament amb el canvi cultural i social necessari ‘que ens acoste a la justícia social real, i per això hem organitzat aquesta Escola Feminista amb especialistes que ens faran llum per a avançar en la lluita contra els obstacles i entrebancs que perpetuen les desigualtats’.

El cicle tractarà qüestions com la imatge de la dona, la violència de gènere, la coeducació, el feminisme, la lluita contra la prostitució i els ventres de lloguer, entre més.

Començarà el 14 d’octubre amb la ponència ‘Reptes de la quarta onada feminista’, a càrrec de Towanda Rebels, un canal de comunicació feminista format per les activistes i actrius madrilenyes Teresa Lozano i Zua Mèndez. La segona intervenció, el 29 d’octubre, la farà la filòsofa Ana de Miguel, professora titular de Filosofia Moral i Política de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid i autora de diversos llibres, qui impartirà la conferència ‘Neoliberalisme sexual’.

El 5 de novembre, la filòloga i professora Elena Simón, especialista en coeducació i llenguatge per a la Igualtat, intervindrà amb ‘Coeducar per a la igualtat, la salut i la pau’; i l’escriptora María Murnau, creadora de la web feministailustrada.com clourà el cicle amb la conferència ‘Desdibuixant el gènere’.

Totes les xerrades seran al Teatre Echegaray i començaran a les 19.00, amb entrada gratuïta i inscripció prèvia al correu igualtat@ontinyent.es.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem