Tastant Tastant proposa descobrir enguany la cuina romanesa i la varietat de gustos i producció del pa

  • El programa organitzat per Acció Cultural del País Valencià es farà els dies 15 i 22 de juny

VilaWeb
08.06.2018 - 17:41
Actualització: 08.06.2018 - 19:41

Un any més, el Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida organitza el programa gastronòmic Tastant Tastant. Enguany es faran dues sessions, els divendres 15 i 22 a les 20.00, a les instal·lacions del Casal Jove d’Ontinyent.

Divendres 15 hi haurà un tast de pa artesanal, a càrrec de la panaderia del Forn de Carrícola, per degustar-ne de diferents maneres i descobrir com es fan.

Al cap de vuit dies, el 22 de juny, la protagonista serà la cuina tradicional romanesa i d’altres territoris d’aquella zona, explicada per Ingrid Hoffman, qui oferirà ‘unes quantes sorpreses gastronòmiques’ de l’Europa de l’Est.

La participació en la novena edició del programa és gratuïta.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem