Tastant Tastant proposa descobrir enguany la cuina romanesa i la varietat de gustos i producció del pa

  • El programa organitzat per Acció Cultural del País Valencià es farà els dies 15 i 22 de juny

VilaWeb
Redacció
08.06.2018 - 17:41
Actualització: 08.06.2018 - 19:41

Un any més, el Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida organitza el programa gastronòmic Tastant Tastant. Enguany es faran dues sessions, els divendres 15 i 22 a les 20.00, a les instal·lacions del Casal Jove d’Ontinyent.

Divendres 15 hi haurà un tast de pa artesanal, a càrrec de la panaderia del Forn de Carrícola, per degustar-ne de diferents maneres i descobrir com es fan.

Al cap de vuit dies, el 22 de juny, la protagonista serà la cuina tradicional romanesa i d’altres territoris d’aquella zona, explicada per Ingrid Hoffman, qui oferirà ‘unes quantes sorpreses gastronòmiques’ de l’Europa de l’Est.

La participació en la novena edició del programa és gratuïta.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem