Unisocietat i La Nostra Terra conviden a conéixer el Molí Descals d’Ontinyent

  • Han organitzat una visita interpretativa a aquesta construcció datada en el segle XV

VilaWeb
Redacció
25.03.2019 - 17:20
Actualització: 25.03.2019 - 18:20

Els interessats a conéixer el Molí Descals d’Ontinyent en tenen una oportunitat aquest dimecres 27 de març, gràcies a la visita comentada que han organitzat el programa formatiu Unisocietat i La Nostra Terra, oberta a tot el públics.

L’oferta formativa de la Universitat de València per a majors de 35 anys que s’imparteix al Campus d’Ontinyent proposa aquesta activitat que començarà a les 18.00, amb intervencions d’investigadors del grup Estudis del Territori i del Patrimoni del Departament de Geografia de la Universitat de València sobre la importància del patrimoni cultural associat a l’aigua.

També hi intervindran Ignasi Gironés i Manuel Requena, membres de l’associació cultural La Nostra Terra, per fer una ressenya històrica de l’edifici. A més, els assistents rebran informació de primera mà de representants de la família Descals propietaris del molí.

L’edifici, que data del segle XV i està catalogat com a Bé de Rellevància Local, l’ha comprat recentment l’ajuntament dins el projecte de desenvolupament Riu Viu.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem