29.11.2016 - 08:35
|
Actualització: 29.11.2016 - 09:35
El jurat del 9è Concurs Gastronòmic de Carn de Caça i de Bolets Vila de Bocairent celebrat aquest dilluns ha atorgat els primers premis a la Venta el Borrego de Banyeres de Mariola, i al restaurant Llámame Local d’Ontinyent. L’establiment de l’Alcoià ha guanyat la categoria de borreta, mentre que el de la capital de la Vall d’Albaida s’ha endut el premi al millor plat de caça i bolet per la perdiu del Riello amb rovellons macerats.
El segon lloc del concurs en el plat de borreta ha estat per a Avenida 2.0 de Massamagrell, i el tercer per a Palau del Duc de Sagunt. Per la seua banda, La Seu de Dénia ha aconseguit el segon premi en el plat de Caça i Bolets amb la perdiu amb tocs tardorencs, parmentier trufat, bolets i castanyes; i L’Home del Sac d’Aielo de Malferit ha quedat tercer amb un llom de cérvol en el seu hàbitat.
Enguany competien en el concurs 18 restaurants de 15 localitats valencianes.