23.11.2015 - 22:02
|
Actualització: 23.11.2015 - 23:02
Dels dèsset restaurants que han participat en 8é Concurs Gastronòmic Vila de Bocairent, el de l’hotel Bahía, de Calp, ha resultat el guanyador en la modalitat lliure dedicada a la carn de caça i als bolets, amb un tataki trufat de cérvol, crema de creïlla i saltejat de trompetes amb cruixent de morro i ceba. La modalitat dedicada a la borreta l’ha guanyada el restaurant Zoco d’Ontinyent. No és la primera vegada que l’establiment de la Marina aconsegueix algun dels premis del concurs. L’any passat va guanyar el tercer premi en el plat lliure, i el segon en la modalitat de borreta.
Els segons premis enguany han estat per a Casa Granero, de Serra, que ha guisat un conill farcit de caça major amb còctel de bolets i de trufes negres; i per al restaurant Juan XXIII de Benifaió en la secció de borreta. Aquest mateix restaurant ha obtingut el tercer premi de caça i bolets, mentre que el de borreta ha estat per al restaurant Casa Cham de Banyeres de Mariola.
Els premis estan dotats amb 600 euros per a cadascun dels primers i 300 per a cadascun dels segons. A més, el tercer premi consisteix en un lot de productes de restauració. El concurs, organitzat per la regidoria de Turisme de Bocairent, compta amb el patrocini del Patronat de Turisme Terra i Mar i l’empresa Durplastics.
Al concurs, celebrat a l’Hotel Ferrero, hi han assistit més de 200 convidats, entre els quals els diputats d’Hisenda, Toni Gaspar, i de Turisme, Pilar Moncho, el batle de Bocairent, Josep V. Ferre, la regidora de Turisme, Noèlia Vañó, i el president de la Mancomunitat de Munisipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar. L’Associació d’Hostaleria i Turisme de Bocairent ha oferit el dinar per als assistents.