La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té activa fins al 14 de juliol l’admissió telemàtica de matriculació per al curs 2020-2021 a les 24 escoles oficials d’idiomes (EOI), que disposen de 85.425 places (2.525 més que enguany) en 17 llengües. L’oferta final arribarà a les 98.882, ja que s’afegiran tots els cursos d’ensenyaments no formals que s’oferiran quan es tanque el procés d’admissió.

Aquesta segona tanda, que es llançarà a l’octubre, inclou 8.160 vacants en cursos formatius complementaris orientats al treball de les destreses orals, grups d’iniciació o bé per a preparar les proves de certificació i també de perfeccionament, i 5.297 places m és en mediateques per a l’autoaprenentatge de llengües.

El procés d’admissió es fa telemàticament en la web telematricula.es, on els sol·licitants poden triar fins a tres idiomes.

L’aulari d’Ontinyent de l’EOI de Xàtiva ofereix cursos d’alemany, anglés, català i francés, i ha recomanat de comprovar els horaris publicats a la seua web perquè en la de matriculació n’hi ha d’incorrectes.

Per a gestionar la sol·licitud s’ha de generar a la web la clau per a fer la tramitació telemàtica en la finestra ‘Clau d’admissió’. A partir d’ací es pot fer tota la tramitació telemàtica en la finestra ‘Procés d’admissió’ en l’apartat dedicat a EOI, i els sol·licitants es poden descarregar un manual d’instruccions per a fer cada pas. El 17 de juliol es podran consultar ja els resultats de l’adjudicació de vacants per a l’alumnat.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.