L’Ajuntament d’Agullent ha publicat la convocatòria, criteris i condicions de les ajudes destinades a establiments, autònoms, micropimes i mutualistes que desenvolupen la seua activitat econòmica al municipi, incloses en el programa de reactivació econòmica i suport al teixit local Agullent Suma.

Se’n podran beneficiar aquells que per l’emergència sanitària van haver de tancar o van reduir el volum de la facturació d’un 50% o més en qualsevol dels mesos d’abril, maig i juny de 2020 en relació amb el mateix període de l’any anterior. Els ajuts tenen com a finalitat ‘atorgar liquiditat a les empreses per a contribuir al manteniment de la seua activitat i de l’ocupació, i minimitzar els efectes de la dràstica reducció dels ingressos durant el període d’emergència sanitària’, ha explicat el batle, Pau Muñoz.

Les ajudes, de fins a mil euros per beneficiari, estan destinades a cobrir despeses de lloguer, hipoteca,  subministrament d’energia o d’aigua referides al local on es realitza l’activitat. També es cobriran despeses de serveis externs d’assessoria o gestoria, quotes de tributs municipals, despeses d’assegurances vinculades al desenvolupament de l’activitat, o costos dels préstecs o arrendament financer per adquisició de vehicles d’empresa, referits en tots als casos als mesos d’abril, maig i juny de 2020.

Les ajudes són compatibles amb les que d’altres administracions o ens públics pel mateix concepte, sempre que l’import total de les ajudes no siga superior a la despesa realitzada.

Les bases de les ajudes i la documentació a presentar es troba disponible en aquest enllaç. El termini per a fer les sol·licituds serà de dos mesos a partir de la publicació de la convocatòria de les ajudes al Butlletí Oficial de la Província, prevista per als pròxims dies.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.