Agullent convoca les ajudes directes a establiments i autònoms del programa de reactivació econòmica Agullent Suma

VilaWeb
Redacció
14.08.2020 - 17:10
Actualització: 14.08.2020 - 19:10

L’Ajuntament d’Agullent ha publicat la convocatòria, criteris i condicions de les ajudes destinades a establiments, autònoms, micropimes i mutualistes que desenvolupen la seua activitat econòmica al municipi, incloses en el programa de reactivació econòmica i suport al teixit local Agullent Suma.

Se’n podran beneficiar aquells que per l’emergència sanitària van haver de tancar o van reduir el volum de la facturació d’un 50% o més en qualsevol dels mesos d’abril, maig i juny de 2020 en relació amb el mateix període de l’any anterior. Els ajuts tenen com a finalitat ‘atorgar liquiditat a les empreses per a contribuir al manteniment de la seua activitat i de l’ocupació, i minimitzar els efectes de la dràstica reducció dels ingressos durant el període d’emergència sanitària’, ha explicat el batle, Pau Muñoz.

Les ajudes, de fins a mil euros per beneficiari, estan destinades a cobrir despeses de lloguer, hipoteca,  subministrament d’energia o d’aigua referides al local on es realitza l’activitat. També es cobriran despeses de serveis externs d’assessoria o gestoria, quotes de tributs municipals, despeses d’assegurances vinculades al desenvolupament de l’activitat, o costos dels préstecs o arrendament financer per adquisició de vehicles d’empresa, referits en tots als casos als mesos d’abril, maig i juny de 2020.

Les ajudes són compatibles amb les que d’altres administracions o ens públics pel mateix concepte, sempre que l’import total de les ajudes no siga superior a la despesa realitzada.

Les bases de les ajudes i la documentació a presentar es troba disponible en aquest enllaç. El termini per a fer les sol·licituds serà de dos mesos a partir de la publicació de la convocatòria de les ajudes al Butlletí Oficial de la Província, prevista per als pròxims dies.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any