L’Ajuntament d’Agullent ha convocat per tercer any consecutiu un Pla d’Ajudes Municipals per a la rehabilitació d’habitatges i locals del centre històric, al qual ha destinat una partida de 60.000 euros.

Els interessats en aquests ajuts municipals poden informar-se’n al departament d’Urbanisme de l’ajuntament o a des d’aquesta pàgina de la web municipal, on s’expliquen els tràmits a seguir per part dels propietaris per obtenir subvencions per a actuacions globals en els habitatges, o de manera parcial en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments. La convocatòria inclou una línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i una altra per a la supressió d’elements impropis en habitatges del centre històric.

Segons les dades facilitades pel consistori, les dues edicions anteriors d’aquest pla van subvencionar un total de 26 intervencions: 10 en la primera i 16 en la segona, totes finançades amb ajuts provinents de fons municipals.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb