Coincidint amb les festes de Moros i Cristians, Agullent reobre divendres 21 d’abril el Molí Fariner com a seu de la col·lecció museogràfica permanent dedicada a l’ofici de moliner. A més, l’edifici del segle XV es converteix en casa rural, amb allotjament per al qual disposa de habitacions.

Aquest dimarts ha visitat el molí històric la vice-presidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, acompanyada pel batle de la localitat, Jesús Pla. Moncho ha confirmat el suport del patronat a les iniciatives turístiques de l’Ajuntament d’Agullent, com la del Molí Fariner, i ha anunciat l’emissió en directe de l’Entrada de Moros i Cristians de diumenge que ve a través del facebook de Turisme Agullent.

També en relació amb les festes de Moros i Cristians dedicades a Sant Vicent, les regidories de Turisme i de Festes han convocat la segona edició del Concurs Instagram, en què hi podran participar fotografies realitzades durant els dies de festes amb l’etiqueta #festesAgullent2017. Les bases íntegres es poden consultar en turismeagullent.com.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]