Això va anar i era, una nit amb Almudena Francés i Pep ‘Botifarra’

  • Dues maneres de contar una mateixa tradició popular

VilaWeb
Josep Albinyana
16.02.2017 - 20:54
Actualització: 16.02.2017 - 21:54

Més que una novetat, és quasibé una incògnita. Per al públic serà una sorpresa constant, per als artistes un repte continu que han acceptat d’afrontar. L’espectacle que Almudena Francés i Pep Gimeno ‘Botifarra’ manufacturaran aquest divendres a l’Olleria és una aventura que s’ha trobat amb molts atrevits: als pocs dies d’anunciar-se el tuacte ja s’havien esgotat totes les places disponibles. I al Bar Manolo ja no saben com dir, encara ara, que cap matemàtic és capaç de posar ni una cadira més.

‘Una nit a la vora del foc’ és una barreja inèdita. S’hi aplegaran dues maneres distintes de contar històries poades d’un mateix fons popular. Contes, rondalles, acudits, els sussuïts que amaguen veritats exagerades i els embarbussaments impossibles aniran alternant-se en les veus i els parlars d’Almudena Francés, d’aquest ofici, i de Pep ‘Botifarra’, qui capgirarà el seu repertori per dedicar-se a contar i, com a anècdota, a cantar alguna cançó.

L’estrena compta amb un públic expectant i uns artistes sense vertigen. Dels aplaudiments dependrà que, potser, l’experiència es repetisca.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any