El col·lectiu Merudes Ontinyent duu entre mans una nova iniciativa que busca desfer barreres entre les diferents generacions de dones que, tot i coincidir en la lluita o la reivindicació feminista, no les acaben de compartir habitualment.

Es tracta d’organitzar un encontre feminista intergeneracional, en el qual es compartiran experiències i coneixements individuals i de grups que permeten de relacionar i identificar les diverses perspectives, obstacles i objectius en relació amb les diferents generacions de dones que actualment treballen en el món del feminisme, i que no sempre tenen una interrelació suficient per aprofitar els esforços fets per separat.

Per tal de començar a preparar-ne l’organització, Merudes d’Ontinyent ha convocat aquest dissabte 22 d’abril un sopar de baix braç a l’Ateneu Popular Ca la Mera, a què són convidades a assistir dones a títol personal i associacions de dones com ara les Ames de Casa i l’Associació de Malalts de Fibromiàlgia entre més. Després del sopar, un debat sobre ‘És el feminisme una lluita intergeneracional?’ servirà per a disposar dels elements amb què iniciar els treballs organitzatius de l’encontre intergeneracional.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]