La Casa Museu Segrelles d’Albaida commemorarà el 3 de març vinent el cinquanta aniversari de la mort de Josep Segrelles, l’artista universal nascut el 1885 en aquesta ciutat. Per a fer-ho, ha organitzat una jornada de portes obertes amb una visita guiada al centre que aplega la col·lecció antològica més important del pintor i il·lustrador.

També dins l’any de l’aniversari, i coincidint amb el Dia Mundial del Turisme al setembre, a la torre de ponent del Palau dels Milà i Aragó  s’inaugurarà una exposició que reunirà els cartells i postals que Segrelles va elaborar per a la Compañía Española de Turismo en els anys 20 del segle passat.

La mostra servirà alhora per celebrar els 90 anys del primer cartell de Falles i de la Medalla d’Or atorgada a l’artista en l’Exposició Universal de Barcelona per les il·lustracions de La Divina Comèdia de Dante.

Exposició a Potries
El Consorci de Museus celebra enguany l’Any Segrelles amb l’exposició ‘José Segrelles & The Illustrated London News’, una mostra itinerant protagonitzada per obres realitzades per a la revista anglesa The Illustrated London News dedicades a Beethoven, Dante i Edgar Allan Poe entre més, i que fins el 24 de febrer es pot contemplar a Potries.