La petició de la concessió de l’Alta Distinció de la Generalitat al cantant i activista cultural Paco Muñoz continua sumant adhesions a la nostra comarca.

L’Ajuntament d’Albaida va aprovar en el ple del 24 de juliol de demanar-la, amb els vots a favor de Compromís i del PSPV-PSOE, i amb l’abstenció dels regidors del PP. També ho va acordar el ple municipal de Benigànim, amb el suport de PSPV-PSOE i Compromís, i l’abstenció del PP.

A més, des de l’àmbit cultural han fet també la petició (model en word) el cine club Utiye d’Ontinyent i el grup de danses Cardaors de Bocairent.

En total, són set els consistoris de la Vall d’Albaida que ja han acordat de sol·licitar aquesta distinció per a Paco Muñoz. Anteriorment ho havien fet Bocairent, Llutxent, l’Olleria, Quatretonda i Salem. També l’han presentada la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, l’Associació de Veïns del Llombo d’Ontinyent i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida.

Notícia relacionada: Entitats i ajuntaments demanen al Consell la concessió de l’Alta Distinció de la Generalitat per a Paco Muñoz