L’Ajuntament d’Albaida rebrà una subvenció del Ministeri de Foment espanyol que es destinarà a la darrera fase de rehabilitació del Palau dels Milà i Aragó, en la qual s’invertiran més de 625.000 euros.

L’ajuda, de 358.312 euros, correspon al programa 1,5% Cultural de 2017, que en principi havia estat denegada però que ara s’ha acordat de concedir atés que alguns dels ajuntaments amb subvencions aprovades hi han renunciat.

Per a aquesta última fase, el consistori disposa també d’una subvenció procedent del Fons Feder, de 148.000 euros, i d’una ajuda de la Conselleria de Cultura de prop de 180.000 euros, a les quals se n’ha d’afegir una de la Diputació de València de 90.000 euros. La resta l’aportarà l’Ajuntament amb fons propis.

Aquesta fase de restauració es centrarà a reformar la planta baixa i l’última planta del palau, i a millorar l’entorn del jardí del palau i de la muralla històrica que l’envolta.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb