Ahir dijous van començar la XXIX Mostra de Vins, Caves i Licors i la XVII Mostra d’Aliments Tradicionals al Jardí del Túria de València, entre el Pont de Calatrava i el Pont de les Flors, amb novetats com ara el llançament de l’aplicació mòbil Proava, ‘per estar al dia a través de les notificacions de l’organització’, i la instal·lació d’aparcaments de bicicletes en les entrades de la fira per millorar la visita i experiència dels ciclistes.

Com a representants de productes de la nostra comarca hi ha, entre més, Bodegas Ontinium, Bodega el Angosto, Rafael Cambra, Daniel Belda o l’associació d’embotits tradicionals d’Ontinyent.

En la inauguració oficial hi van participar la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, el regidor de València Carlos Galiana, i la diputada de Turisme Pilar Moncho. Des de la Mostra han assenyalat que les vendes de tiquets degustació ‘han superat ja les expectatives’. Sobre això, a la venda online dels tradicionals tiquets degustació se suma la implantació de la cua ràpida a les taquilles de venda de tiquets per ‘agilitzar’ el servei.

Les mostres han comptat amb suports institucionals com el de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, amb la col·locació d’aparcaments de bicicletes, o de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, que també té el seu espai per oferir informació al visitant.

Enguany hi ha 92 expositors entre cellers, formatges i embotits, pa i dolços, consells reguladors de vi, i altres empreses relacionades amb el sector.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]