La reproducció d’edificis i monuments emblemàtics de Castelló de Rugat ha valgut el primer premi als alumnes de Dibuix de quart de l’IES Josep Segrelles d’Albaida en la 1a Biennal Jove Evarist Navarro, convocada per l’Ajuntament de Castelló de Rugat coincidint amb el cinqué aniversari de la mort de l’artista castelloner que dóna nom al premi.

El segon premi ha estat per a Neus Asensi, de l’IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat, i el tercer l’ha rebut Aitana Casanova de l’IES Jaume I d’Ontinyent.

Els guardons s’han lliurat aquest dissabte en un acte celebrat al Museu de la Gerra Evarist Navarro, amb l’assistència de representants polítics i socials de la comarca, i dels centres educatius que han participat en la primera edició de la biennal. Ho han fet prop de dos-cents alumnes dels instituts Josep Segrelles d’Albaida, Jaume I d’Ontinyent, Serra de Mariola de Muro d’Alcoi, Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat, i de les escoles Verge del Remei també de Castelló i CRA Carbonera d’Otos i Beniatjar.