Un equip d’alumnes de l’IES Porçons d’Aielo de Malferit és un dels cinc finalistes del 10è Certamen de Projectes Educatius d’Enginyeria Química organitzat per l’Institut Universitari d´Enginyeria de Processos Químics de la Universitat d’Alacant.

Pau Bernabeu, Zuleima Chuliá, Manuel Mora, Aida Navalón, Jonathan Penadés, Asier Rodríguez, Moisés Silvestre i Ferran Vicent, estudiants de quart d’ESO del centre i amb la professora Aloma Martínez com a professora, participaran el 25 de maig vinent en la fase final del certamen que se celebrarà al Saló de Gradus Alfredo Orts, de l’edifici d’Òptica i Optometria de la UA, dins la 10a Jornada de Divulgació de l’Enginyeria Química.

El certamen consisteix en la realització de projectes monogràfics a partir de temes proposats des de la universitat. Enguany es podien fer sobre enginyeria química i medi ambient; enginyeria química i industria cosmètica i alimentària; enginyeria química i el món dels plàstics; enginyeria química i energia; i enginyeria química ‘verda’ sostenible.

El projecte presentat per l’equip de l’institut d’Aielo de Malferit, titulat ‘Viscoso pero sabroso’, dins l’àmbit de l’enginyeria química i la indústria alimentària ha competit amb 15 treballs més, dels que en total n’han passat 5 a la fase final.

Els membres de l’equip han estat durant tot el curs treballant de manera voluntària en el Taller de Física i Química oferit per l’IES Porçons destinat ‘a acostar la ciència als alumnes i estimular el gust pel saber científic, fomentant el treball en equip, la utilització del laboratori i les noves tecnologies’, tal com han explicat des del centre, des d’on han valorat l’experiència  com a ‘molt enriquidora i motivadora per als estudiants’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]