La Comissió Territorial d’Urbanisme de València de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha aprovat la modificació puntual número del Pla General d’Ordenació Urbana d’Ontinyent, per la qual s’adapta la qualificació de part del sòl per a instal·lacions públiques de la xarxa primària a projectes en fase d’execució com el nou hospital comarcal.

Amb aquesta modificació es crea una nova dotació assistencial de 28.067 m² per a la ubicació del nou centre sanitari, que passa a situar-se en l’àrea de sòl d’ús terciari del Depòsit Duaner, d’acord amb els informes i els plans de construcció de l’edifici, detalla l’administració autonòmica en un comunicat.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.