La Comissió Territorial d’Urbanisme de València de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha aprovat la modificació puntual número del Pla General d’Ordenació Urbana d’Ontinyent, per la qual s’adapta la qualificació de part del sòl per a instal·lacions públiques de la xarxa primària a projectes en fase d’execució com el nou hospital comarcal.

Amb aquesta modificació es crea una nova dotació assistencial de 28.067 m² per a la ubicació del nou centre sanitari, que passa a situar-se en l’àrea de sòl d’ús terciari del Depòsit Duaner, d’acord amb els informes i els plans de construcció de l’edifici, detalla l’administració autonòmica en un comunicat.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.