Fins el 15 de juliol és obert el termini per a presentar les sol·licituds per a accedir als contractes laborals per a desocupats del programa Avalem Joves del Servei Valencià d’Ocupació Labora, destinat a menors de 30 anys que estiguen inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil estatal.

El programa està finançat amb fons europeus i del Consell, i en el cas d’Ontinyent l’Ajuntament el complementa per equiparar els salaris dels beneficiaris als de la resta del personal municipal.

Una part dels llocs de faena que s’oferiran a Ontinyent necessitaran titulacions: CFGM Gestió Administrativa; CFGM Instal·lacions elèctriques i automàtiques; CFGS Animació Sociocultural/Integració Social; CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web/Administració de Sistemes Informàtics; CFGS Disseny Gràfic; Grau de Turisme; Grau ADE; Grau de Finances i Comptabilitat; Grau de Treball Social; Grau de Dret; Grau de Gestió i Administració Pública/Ciències Polítiques; Grau en Pedagogia, Psicologia, Psicopedagogia o Sociologia; Grau en Magisteri en Educació Infantil; Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport; Grau en Arquitectura Técnica; Grau en Enginyer Tècnic Industrial (àrea electricitat); Grau en Ciències Ambientals; i Grau en Enginyeria Forestal i Medi Natural.

També es contractaran persones no titulades entre  conserges, peons d’obra i ajudant de cementeri. Els codis a presentar a Labora per a optar als llocs de Peons d’Obra són 96011029 – 96021013; per optar als llocs de Conserge el codi és 58331022; i per a Ajudant de Cementeri el 96011047. En tots els casos, els contractats tindran una dedicació de 37’5 hores setmanals durant 12 mesos, amb una retribució mensual que anirà en funció de la qualificació professional del lloc de faena.