L’Ajuntament de Bocairent destina 60.000 euros del Pla d’Obres i Serveis de la Diputació de València a obres de millora de la trama urbana de la zona del Repunxó, un espai d’expansió del nucli antic amb la peculiaritat que té un traçat condicionat pel substrat rocós, visible en molts punts.

Els treballs, que segueixen les directrius marcades pel veïnat en diverses reunions de coordinació segons ha expressat el consistori, contemplen l’adequació de les escales amb formigó imprés antilliscant, l’execució de voreres per a facilitar l’accés als habitatges, i l’asfaltat de l’àrea destinada al trànsit rodat en substitució d’un paviment ja deteriorat. A més, s’han construït escalons nous que salven un desnivell important per facilitar el pas, i s’ha habilitat una zona d’esplai amb bancs i la font històrica del Repunxó.

La intervenció es fa amb la intenció de ‘millorar la qualitat de vida del veïnat amb uns accessos que combinen el substrat rocós amb les edificacions existents sense perdre la singularitat de la zona’, segons ha explicat el batle de Bocairent, Josep-Vicent Ferre.